About MED

Read More
  • babagan awake dhewe

    babagan awake dhewe

    Liyang Institut Materia medica Co., Ltd. (didegaké ing Nov. 2010) iku leluhur kanggo Riset Institut-diduweni negara (didegaké taun 1984).
  • Products

    Products

    Saben gulung asam hialuronat kudu kênå 23 tata cara produksi njlimet lan 16 tes kaku kanggo mesthekake yen saben gulung saka asam hialuronat 100% aman.

News lan Kedadean

View All
  • Sodium hyaluronate lan ...

    Usul Burns, aku ketemu akèh laporan aplikasi Clinical saka sodium hyaluronate, supaya sisih Kola kanggo referensi mung, ora kanggo komersial! First, definisi Burns Burning lan scalding iku sawijining pain sengaja sing asring dumadi ing urip. Umumé nuduhake panas, kalebu banyu ...
  • Shanghai International ...

    On 15 Juli, 2017, Pameran Shanghai International Medical Beauty & Peralatan Plastic telung dina rampung kasil ing Shanghai World Expo Exhibition Hall! Our company diundang kanggo melu ing pameran, ndudohake solusi Alexa Ngatur-digawe kanggo industr kaendahan medical ...

Tampilan Online Chat!