ngeunaan MED

Maca deui
  • tentang Kami

    tentang Kami

    Changzhou Institute of Materia Medica Co., Ltd. (diadegkeun dina Nov. 2010) nyaeta miheulaan ka institut panalungtikan-milik kaayaan (diadegkeun dina 1984).
  • produk

    produk

    Unggal serelek asam hyaluronic kudu subjected ka 23 prosedur produksi elaborate sarta 16 tés rigorous pikeun mastikeun yén unggal serelek asam hyaluronic nyaeta 100% aman.

wartos sarta Kajadian

Témbongkeun Sadaya
  • Natrium hyaluronate na ...

    Ngeunaan kaduruk, abdi kapanggih loba laporan aplikasi klinis natrium hyaluronate, jadi bagian pagawean kanggo rujukan wungkul, henteu kanggo pamakéan komérsial! Kahiji, anu harti kaduruk Ngaduruk na scalding mangrupa nyeri teu kahaja anu mindeng lumangsung dina kahirupan. Umumna nujul kana panas, kaasup hidro ...
  • Shanghai International ...

    Dina 15 Juli, 2017, Pameran Shanghai International Médis Beauty na Equipment Plastik tilu poé réngsé hasil di Shanghai Dunya Expo Pameran Aula! parusahaan urang diondang pikeun ilubiung dina pameran, showcasing solusi informasi tukang ngaput-dijieun pikeun industr kageulisan médis ...

WhatsApp Online Chat!